dijous, 26 d’abril del 2018

ÚLTIM DIA D'INSCRIPCIONS per als infants de l'esplai i d'altres colònies

Hola hola hola!

Ens dirigim a vosaltres per recordar-vos que aquest dissabte 28 d'abril de 12h a 14h tindrà lloc l'última ronda d'inscripcions per als infants i joves de l'esplai o que hagin participat en altres colònies. Us recordem que NO ALLARGAREM EL PERÍODE NI RESERVAREM CAP PLAÇA. Qualsevol família que tingui algun inconvenient en formalitzar la inscripció dins del termini esmentat i necessiti fer-ho en una altra ocasió s'ha de posar en contacte amb algun dels monitors de l'Esplai mitjançant el telèfon o el correu electrònic (esplaidelpi@gmail.com) per acordar-ho. Només així es reservarà plaça als participants que no puguin fer la inscripció en el termini de dissabte. 

La documentació que cal portar és una foto de mida carnet, la fotocòpia del carnet de vacunes, la fotocòpia del CatSalut i el comprovant del pagament d'una bestreta de 70€. La fitxa d'inscripció s'haurà d'omplir presencialment en el moment de formalitzar la inscripció, però us deixem un enllaç AQUÍ per si la voleu dur ja plena (la revisarem juntes!). Per últim, recordeu que si voleu demanar alguna beca o fragmentar el pagament d'alguna manera també ens ho heu de fer saber. Pel que fa a les beques de l'Ajuntament, encara tenim fulls per les famílies que en vulguin demanar (el termini acaba el 9 de maig). Tota la informació respecte a l'economia la podreu trobar a l'apartat corresponent d'aquest blog. 

Per acabar, us demanem que feu arribar aquest recordatori a aquelles famílies de fora de l'Esplai (tant d'altres colònies com noves) a les que nosaltres no podem arribar tant fàcilment i estiguin interessades en inscriure els seus fills o filles a les colònies 2018. A partir del 29 d'abril ens posarem en contacte amb les famílies noves per informar-los sobre les opcions de plaça.

Fins dissabte! 🕐📩📄

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada